Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Contact

unnamed4

 

Heb je na het lezen van mijn site nog vragen of twijfels wat je moet doen aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Ik hanteer geen wachtlijst, binnen twee weken kun je starten met de therapie of de coaching.

Mocht je om financiële of andere praktische redenen een belemmering voelen om in therapie te kunnen komen neem dan contact met me op. Wellicht kan ik samen met je kijken of er een oplossing mogelijk is.

Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek zit je nergens aan vast. Het is geheel kosteloos, je krijgt een beter beeld wie ik ben en wat ik te bieden heb. Ook kan ik samen met je bepalen of Fems aan zou kunnen sluiten bij je hulpvraag. Je kunt bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Ga hier naar de contactgegevens.

 

Heb je een opmerking of aanmerking op mijn site en wil je deze kwijt dan kun je een bericht achterlaten op het feedbackformulier. Klik dan hier