Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Slide background

Resultaten

Het resultaat.

 • Vrij zijn van klachten.
 • Het verleden loslaten.
 • Rust en balans ervaren.
 • Verbonden zijn met jezelf en de ander.
 • Tevreden zijn.
 • Grenzen kunnen trekken.
 • Jezelf weer mooi vinden.
 • Weer vreugde kunnen ervaren.
 • Energie hebben. 
 • Durven laten zien wie je bent.
 • Kunnen en mogen genieten van het leven.

 Wat zeggen vrouwen zelf over de therapie?

" Ik vond het erg confronterend toen Petra me liet zien aan de hand van de assen van verandering hoe ik mijn probleem aanpakte, maar vooral  hoe ik  het probleem zelf in stand aan het houden was. Pas toen ik dat inzicht had kon ik de stap naar verandering gaan maken."  (Ella, assen van verandering)

" Eindelijk stond ik tegenover mijn vader en kon ik uitspreken wat mijn behoefte als kind was geweest, wat nooit gezien is door hem. Nu pas kan ik mijn eigen pijn daarover erkennen en heb ik mezelf mogen toestaan hierover te huilen, bevrijdend." (Robin,na een  individuele familieopstelling)

"Ik was kapot van een recente scheiding en problemen op het werk, en probeerde van alles om weer op te krabbelen. Petra heeft me enorm geholpen bij dit proces. met name door ruimte te geven voor rouw, en voor boosheid. Ik heb tranen met tuiten gehuild, maar ook een half uur met een zwaard op een kussen geslagen. Na die laatste sessie was ik enorm uitgedraaid, maar kon later de herinnering aan die boosheid beter gebruiken om me meer assertief op te stellen." (Marja, psychodynamische therapie)

" Emotioneel opgroeien, dat is voor mij het kernwoord van de therapie. Ik ben groot geworden." (Jeannet, na innerlijk kindwerk)

" Ik mag me weer vrouw voelen zonder schuld." (Heleen, EMDR na seksueel misbruik)

"Ik heb zelf al bij een aantal therapeuten EMDR gehad, Petra is de eerste therapeut op mijn pad, die mij met deze techniek echt in mijn hart heeft geraakt. Ze voert hem uit met grote warmte en zeer diepe, liefdevolle aandacht. De persoon die de techniek uitvoert maakt het verschil. Dat ze maar veel mensen in haar hartstroom mag begeleiden." (Indy, EMDR)

"In juli dit jaar ben ik begonnen met therapie bij Petra. Ik had een figuurlijke schop onder mijn kont nodig om mijn leven weer op gang te brengen. Ik liep een beetje vast door verschillende oorzaken. Verlies van baan, ziekte, beginnende overgang, nieuwe baan waar ik me totaal niet prettig voelde en veel weggestopte emoties uit mijn vorige relatie maakten dat ik steeds meer in mijn schulp kroop en mezelf een beetje kwijt was. Door de assen van verandering en vooral hypnotherapie liet Petra mij zien dat ik het mezelf ontzettend moeilijk maak soms, dat ik teveel in mijn hoofd zit en juist meer naar mijn gevoel moest luisteren. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van de hypno sessies. Was ook onbewust er tegen aan het vechten omdat ik bang ben controle te verliezen. Het is moeilijk uit te leggen wat de sessies met me deden, ik denk dat dit voor iedereen anders is. Wel heb ik hierdoor emotioneel afscheid kunnen nemen van gebeurtenissen in het verleden die mij blokkeerden om verder te gaan. Al na 2 sessies voelde ik me energieker en merkte ik dat ik weer mezelf aan het worden was. Ik ben Petra heel erg dankbaar dat ze mij die figuurlijke schop onder mijn kont gegeven heeft " (Lina na kortdurende hypno-coaching)

 " ik kan zover gaan om te zeggen dat de therapie mij gered heeft op het tot nu toe moeilijkste moment van mijn leven. Ik ben erg dankbaar." (Nathalie, na afsluiting traject langdurig)

 Alle vrouwen gaven toestemming deze informatie te plaatsen. Dank jullie wel.