Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Slide background

Visie

 "Niets in de wereld is me vreemd. Zolang ik maar geen vreemde word van mezelf"

Petra

Ik zie  therapie als persoonlijke ontwikkeling. Als een ontmoeting met jezelf. Ik zie mezelf als therapeut en niet als een genezer. Ik ben geen arts.  Als therapeut zet ik jou in het centrum, de therapie draait om jou. 

Samen werken we aan het vergroten van je perspectief en daardoor het vergroten van je keuzemogelijkheden hoe je in het leven wilt staan. Ik leg klaar, jij pakt eruit wat je nodig hebt om je doel te behalen, om verder te komen.

Ik zie de therapie die ik geef als complementair ten opzichte van de reguliere geestelijke gezondheidszorg.  Het is aanvullend op elkaar en ik vind samenwerking en onderlinge afstemming van groot belang.

Bij lichamelijke klachten is het in de eerste instantie  belangrijk dat  medische oorzaken uitgesloten worden. Ik raad je in dat geval aan eerst een bezoek te brengen  aan je  (huis)arts en hem op de hoogte te stellen dat je een therapeut wilt gaan bezoeken voor je klacht.

Als er sprake is van (mogelijke) psychiatrische problematiek  kan het zijn dat deze therapie niet de juiste therapie voor je is. Dit kunnen we in een oriëntatiegesprek helder krijgen, ik kan je adviseren welke vorm wellicht beter bij je aansluit.  Ik neem niemand in behandeling die al een behandelaar heeft zonder overleg/toestemming van de desbetreffende behandelaar.

 

Vrijblijvend kennismaken is bij Fems mogelijk!

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek
Registraties

Ik ben geregistreerd bij de 

NBVH Nederlandse Beroepsvereniging van hypnotherapeuten 

registratiecode:  13033

RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg
Licentienummer 403108R

Beide stellen hoge eisen aan het opleidingsniveau en de professionaliteit van hun ingeschreven therapeuten. Ik ben verplicht zowel supervisie als intervisie te volgen. Evenals verplichte bijscholingsdagen.

Verder ben ik aangesloten bij samenwerkende EMDR therapeuten Nederland. Ook hier wordt verwacht dat je je blijft bijscholen en intervisie volgt. 

Op deze manier blijf ik mezelf met veel plezier verder ontwikkelen. Kwaliteit, integriteit en professionaliteit zijn voor mij belangrijke kernwaarden in het uitoefenen van mijn vak,

AGB code zorgverlener 90-048703

AGB code praktijk          90-57201

 

opleiding

Na de HAVO heb ik een opleiding agogisch werk afgerond. 

Daarna heb ik de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gevolgd bij Pro Persona.

In 2009 ben ik me helemaal gaan richten op vrouw en trauma en heb ik de vierjarige post HBO opleiding gevolgd tot psychodynamisch therapeut (Academie voor psychodynamica in Scherpenzeel)

Gedurende de laatste twee jaar tijdens deze opleiding ben ik me gaan specialiseren tot EMDR therapeut.(BIVT)

Ik startte in 2010 mijn eigen praktijk.

In 2013 rondde ik beide opleidingen met succes af. 

In juni 2014  heb ik de training opsteller van het verlangen op basis van de trauma en bindingstheorie afgerond. (Ladybird)

In juli 2014 heb ik mijn registratie behaald als SDDO therapeut (stromend door de overgang).

2015/2016 heb ik breek de stilte 1, 2 en 3 afgerond  bij interakt te Tiel, Margriet Wentink (Meergenerationele traumatologie)

2017 heb ik jaartraining 1 afgerond bij Interakt.